Ďakujeme za vydarený ročník

Po dlhodobej príprave to máme za sebou, na tretíkrát po r. 2020 a 2021 sa nám podarilo zorganizovať 15. ročník nášho festivalu. A to v dvojdňovej podobe, t. j. hlavný festivalový deň – sobota a nedeľný poznávací výlet v Zoborských vrchoch. Na základe prvých ohlasov divákov a hostí festivalu ho vnímame ako úspešný a vydarený, i keď ešte poznačený pandémiou – účasť nebola taká ako sme boli zvyknutí, ale máme informácie, že v tejto dobe to bolo na iných podujatiach podobné ako u nás, resp. skôr ešte slabšie. Veríme, že sa vám páčilo a keď všetko vyjde, snáď sa uvidíme na ďalšom ročníku s č. 16.

Ďakujeme za váš záujem, účasť v sobotu aj nedeľu a fajn atmosféru. Samozrejme ďakujeme našim partnerom a sponzorom za finančnú a materiálnu podporu, bez nej by sme festival nemohli pripraviť. Tiež médiám za spoluprácu pri jeho propagácií a prezentovaní. 

V neposlednom rade ďakujeme hosťom a autorom prezentovaných filmov, rovnako aj dobrovoľníkom, ktorí nám pomohli v piatok a sobotu s prípravou festivalu priamo na mieste konania.